Etusivu Tule meille töihin Yhteystiedot

Pappilanpuisto

”Arvokasta elämänvaihetta tukevaa asumista ja huolenpitoa asukkaan tarpeen mukaisesti”

Pappilanpuisto on vuonna 1997 valmistunut rivitalorakennus, joka sijaitsee puistoalueisiin rajoittuvalla tontilla, missä aiemmin on ollut vanha pappila. Talossa on 31 palveluasuntoa ikäihmisille ja vammaisille. Huoneistot ovat tilavia, kooltaan 21 - 50 neliön suuruisia huoneistoja. Ne ovat invamitoitettuja sekä invavarusteltuja. Huoneistot sijaitsevat kahdessa eri osassa talojen päädyissä ja yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat ovat talon keskiosassa. Viihtyisät ja avarat tilat tarjoavat mahdollisuuden liikkumiseen niin sisällä kuin ulkona. Asukkaidemme ulkoilumahdollisuutta tuetaan vapaaehtoisten tekijöiden voimin.

Palvelun tuottaminen perustuu palvelusopimukseen ja asuminen vuokrasopimukseen. Palveluasukkaaksi voi hakeutua Mikkelin kaupungin kanssa tehdyn puitesopimuksen nojalla tai kunnan myöntämän palvelusetelin nojalla. Palveluasuminen onnistuu myös itse maksaen.

Pappilanpuistossa tapahtuu viikoittain asukkaille suunnattuja hyvinvointia edistäviä tapahtumia. Viikko-ohjelmassa on muun muassa erilaisia ”jumppatuokioita”, tasapainoa ylläpitäviä harjoitteita, jalkahoitoja, kampaamopalveluita, ulkoilua sekä musiikki- ja lukuhetkiä. Otamme mielellämme vapaaehtoisia mukaan toteuttamaan yhteisiä tapahtumia.

taloikoni

Yhteystiedot

Pappilanpuiston palvelutalo 
Kappalaisenkatu 8 
50170 Mikkeli 
pappilanpuisto@kotikaari.fi

Hoitajat: puh. 044-7543305

Palvelutalojohtaja:
Tarja Miettinen
tarja.miettinen (at) kotikaari.fi
015-355 8221, 050-469 4394

Kartta