Veteraanipuistossa juhlittiin!

Veteraanipuistossa juhlistettiin Suomi 100 – vuotta sekä pidettiin samalla Veteraanipuiston uusien tilojen harjannostajaisia Veteraanihenkisesti. Tilaisuudessa kunnioitettiin sotiemme veteraaneja. Tasavallan presidentin kansliasta tullut onnitteluviesti toi juhlaan lisäarvokkuutta.

Lounaan ja kakkukahvien lomassa nautittiin Soitin- ja lauluyhtye Kotimaan Suomi 100 – vuotta kiertueen musiikista. Toimitusjohtaja Riitta Paasivuorikin uskaltautui tilaisuuden päätteeksi esiintymään yhtyeen kanssa.

Veteraanipuistoa ja sen ympäristöä uusitaan asuinhuoneistoin ja remontein. Yhdistyksen Graanilla, omalla tontilla, sijaitsevan arvokiinteistön Veteraanipuiston tilamuutokset ja korjaustoimet tähtäävät asukkaiden asuinmukavuuden lisäämiseen ja samalla uusien palvelumuotojen rakentamiseen alueelle. Räätälöityjen palveluiden tarve tulee kasvamaan. Seniorimme haluavat nyt ja tulevaisuudessa entistä enemmän vaikuttaa ja valita itse keneltä palvelunsa ostavat tai saavat ja millaisia niiden tulee olla. Näin ollen laadukas rakentaminen ja remontointi on perusedellytys. Tätä korostivat puheissaan Mikkelin Kotikaari yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Martti Lokka sekä urakoitsijoiden edustaja työpäällikkö Jussi Paasonen P-Tuuma OY:stä.