Mäntypuistossa iloittiin Suomen satavuotista taivalta

Mäntypuiston palvelutalossa vietettiin Suomi 100-vuotta juhlaa 21.6.2017. Iloisesti yhdessä. Juhlintaa pidettiin sadetta paossa sisätiloissa. Tunnelma oli tiivis, mutta leppoisa ja välitön. Asukkaiden lisäksi paikalle oli saapunut runsaslukuisesti läheisiä ja Mäntypuiston vapaaehtoisia. Tilaisuuden aloitti juhlapuheen ja maljan kera toimitusjohtaja Riitta Paasivuori (kuva alla). Hän siivitti juhlaa kertoen tositarinoita Suomen itsenäistymisen vuosikymmenistä.

Taidokkaan musiikkiesityksen tarjosivat Matias Penttinen ja Juho Jolkkonen soittaen sinfonioita Suomen itsenäistymisen ajoilta. Heidän esityksensä päätteeksi lauloimme yhteislauluna Maamme-laulun (kuva alla).

Teatteriryhmä Virtapiiri tarjosi naurua ja tunteikkaita hetkiä esittäessään otoksia ihmisen elämän varrelta. Esitys oli mieleenpainuva ja kirvoitti mietteitä pitkälle iltaan (kuva alla).

Tanhuryhmä Kepeät jalat esiintyivät tuttujen kappaleiden tahtiin (kuva alla).

Juhla oli tunteikas ja iloa täynnä, juuri meidän näköisemme. Mäntypuiston henkilökunta kiitti lopuksi paikalla olijoita lämminhenkisestä tunnelmasta (kuva alla), jonka jälkeen vuorossa oli perinteiseen tapaan juhlakahvit.

Suomi 100 – vuotta teeman mukaisesti osa henkilöstöstä juhlista tilaisuutta kansallispuvuin (kuva alla).