Seniorit liikkuivat Saimaa Stadiumilla

Mikkelin Saimaa Stadium mahdollisti upean senioriliikuntatapahtumat Ainot&Reinot tiistaina 16.10.2018. Tähtivieraana oli Juha Mieto. Hänet kaapattiinkin monille toimintarasteille.

Ainot&Reinot liikkeelle on suunnattu kaikille seniori-ikäisille Mikkelin seudulla. Liikuntatilaisuus oli vapaa, avoin ja ilmainen kaikille. Paikalle oli tullut yli 350 osallistujaa iloisin mielin.

Liikkeelletapahtuma käynnistyi yhteisellä senioritanssilla. Jokainen osallistuja sai ”toimintarastipassin”. Toimintarasteilla tutustuttiin erilaisiin liikunta- ja toimintakykyä ylläpitäviin mahdollisuuksiin, kuten tasapainon ylläpitoon, muistipeleihin, telinevoimisteluun tai rollaattoriralliin.

Mikkelin Kotikaaren rastilla testattiin tasapainoa ja puristusvoimaa. Puristusvoimaa testasi myös Juha Mieto.  Testauksen tulos miellytti Juhaa ja iloisena hän kaappasikin Kotikaaren joukkueen kainaloonsa (kuva alla).

Tasapainorastilla oli vilskettä (kuva alla).