Intervallihoito/jaksohoito Pappilanpuistossa

Mikkelin Kotikaari ry:n Pappilanpuiston palvelutalossa on tarjolla omaishoitajien vapaapäivien ajaksi tai sairaalasta kotiutumisen välivaiheena lyhytaikaista jaksohoitoa (intervallihoito).

Pappilanpuiston palvelutalon jaksohoitoon pääsee omaishoidonpalvelusetelillä. Palvelusetelin myöntää Essoten omaishoidon palveluohjaaja. Palveluohjaajan tavoittaa Omatorin palveluneuvosta puh. 015 211 557.

Jaksohoitohuoneet ovat esteettömiä ja valmiiksi kalustettuja, sisältäen inva-mitoitetun pesuhuone-wc:n. Huoneista löytyy turvahälytinyhteydet. Asukkaalla on tarvittaessa mahdollisuus saada käyttöönsä myös turvaranneke. Jaksohoitolaisten käytössä on myös yhteiset oleskelutilat, ruokailu- ja harrastetilat sekä suojaisat piha-alueet.

Pappilanpuistossa järjestetään viikoittain asukkaille erilaisia hyvinvointia tukevia tapahtumia. Viikko-ohjelmassa on erilaisia liikuntatuokioita, ulkoilua ja musiikkia. Vapaaehtoiset ja opiskelijat ovat mukana toteuttamassa niitä.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii jaksohoidossa olevien asukkaiden hyvinvoinnista ja yksilöllisistä tarpeista palvelusuunnitelman mukaisesti. Nimetyt vastuuhenkilöt varmistavat, että jaksohoito toteutuu onnistuneesti, luonnonkauniissa pappilamiljöössä, jossa Pappilanpuisto sijaitsee.

Kysy lisää

Tarja Miettinen
palvelutalojohtaja
puh. 050 469 4394

Marjo Jantunen-Määttä
fysioterapeutti, jaksohoidon vastuuhenkilö
puh. 050 498 9833