Koronavirusepidemia: Missä mennään – Turvallisuus palvelutaloissa

Meille on ensisijaisen tärkeää turvata ikäihmisten hyvä ja turvallinen hoito- ja hoiva palvelutaloissamme.

Halutessasi ottaa yhteyttä läheiseesi, ystävääsi tai tuttuusi palvelutaloissamme, hoituu se puhelimitse tai yhteisesti sovitulla yhteydenpitomuodolla. Toivon, että otat yhteyttä meihin Kotikaarilaisiin, jos et ole varma, kuinka toimia. Näin saat ajantasaiset ohjeet sekä vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Palvelutalojen yhteystiedot löytyvät näiltä nettisivuiltamme.

Meidän toiveenamme on huolehtia läheisestäsi ammattitaidolla. Asukkaidemme terveyden ja turvallisuuden lisäksi haluamme huolehtia henkilökuntamme terveydestä ja turvallisuudesta, jotta hoito- ja hoiva toteutuu mahdollisimman hyvin näinä poikkeuksellisina aikoina.

Nyt on todellakin hyvä ja viisasta noudattaa viranomaisten ohjeita sekä uskoa ammattilaisten ohjeistuksiin. Muistetaan hyvä käsien pesu ja hygienia sekä aivastelut hihaan tai kertakäyttönenäliinaan. Pidetään myös turvaväleistä huolta.

Ei kuitenkaan unohdeta ystävällistä tervehdystä ja hymyä, ne tsemppaavat ja auttavat meitä jokaista!

25.3.2020

Riitta Paasivuori

Toimitusjohtaja