Intervallihoito/jaksohoito Mäntypuistossa

Mikkelin Kotikaari ry:n Mäntypuiston palvelutalossa on tarjolla omaishoitajien vapaapäivien ajaksi tai sairaalasta kotiutumisen välivaiheena lyhytaikaista jaksohoitoa (intervallihoito).

Mäntypuiston palvelutalon jaksohoitoon pääsee omaishoidon palvelusetelillä. Palvelusetelin myöntää Essoten omaishoidon palveluohjaaja. Palveluohjaajan tavoittaa Omatorin palveluneuvosta puh. 015 211 557 tai Mäntyharjusta palveluohjaajan puh. 044 7707341.

Jaksohoitohuone on esteetön ja valmiiksi kalustettu, sisältäen inva-mitoitetun pesuhuone-wc:n. Huoneesta löytyy turvahälytinyhteydet. Asukkaalla on tarvittaessa mahdollisuus saada käyttöönsä myös turvaranneke. Jaksohoitolaisen käytössä on myös yhteiset oleskelutilat, ruokailu- ja harrastetilat sekä suojaisat piha-alueet.

Mäntypuistossa järjestetään viikoittain asukkaille erilaisia hyvinvointia tukevia hetkiä. Viikko-ohjelmassa on erilaisia liikuntatuokioita, ulkoilua ja musiikkia. Vapaaehtoiset ja opiskelijat ovat mukana toteuttamassa niitä.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii jaksohoidossa olevan asukkaan hyvinvoinnista ja yksilöllisistä tarpeista palvelusuunnitelman mukaisesti. Nimetyt vastuuhenkilöt varmistavat, että jaksohoito toteutuu onnistuneesti, luonnonkauniissa ympäristössä ja kodinomaisessa yhteisössä.

Kysy lisää

Hannele Jaatinen
palvelutalojohtaja
puh. 040 9001299

Päivi Matilainen
geronomi, jaksohoidon vastuuhenkilö
puh. 044 7840392