Jaksohoito ja lyhytaikaishoito Mäntypuistossa

Mikkelin Kotikaari ry:n Mäntypuiston palvelutalossa on tarjolla omaishoitajien vapaapäivien ajaksi jaksohoitoa tai esimerkiksi sairaalasta kotiutumisen välivaiheena lyhytaikaista hoitoa.

Mäntypuiston palvelutalon jaksohoitoon ja lyhytaikaiseen hoitoon pääsee palvelusetelillä. Palvelusetelin myöntää hyvinvointialue Eloisa.

Ohjeistusta saa Eloisan Omatorin palveluneuvosta puh. 015 211 557.

Jaksohoito- ja lyhytaikaishoitohuone on esteetön ja valmiiksi kalustettu, sisältäen inva-mitoitetun pesuhuone-wc:n. Huoneesta löytyy turvahälytinyhteydet. Asukkaalla on tarvittaessa mahdollisuus saada käyttöönsä myös turvaranneke. Käytössä on myös yhteiset oleskelutilat, ruokailu- ja harrastetilat sekä suojaisat piha-alueet.

Mäntypuistossa järjestetään viikoittain asukkaille erilaisia hyvinvointia tukevia hetkiä. Viikko-ohjelmassa on erilaisia liikuntatuokioita, ulkoilua ja musiikkia. Vapaaehtoiset ja opiskelijat ovat mukana toteuttamassa niitä.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii jakso- ja lyhytaikaishoidossa olevan asukkaan hyvinvoinnista ja yksilöllisistä tarpeista palvelusuunnitelman mukaisesti. Nimetyt vastuuhenkilöt varmistavat, että jaksohoito ja lyhytaikaishoito toteutuu onnistuneesti, luonnonkauniissa ympäristössä ja kodikkaassa yhteisössä.

Kysy lisää

Saara Lappi
palvelutalojohtaja
puh. 040 9001299

Päivi Matilainen
geronomi, jaksohoidon vastuuhenkilö
puh. 044 7840392