Laurinpuisto

Yhteystiedot

Talojen osoite:
Laurinpuisto
Laurinkatu 1
50170 Mikkeli

Yhteydenotot:
Kappalaisenkatu 8
50170 Mikkeli
puh. 044 7154095

 

Laurinpuisto

Ikäihmisten kylä Lähemäellä

”Laurinpuiston Ikäihmisten kylässä” Lähemäellä sijaitsee viihtyisä rivitalokokonaisuus. Laurinpuiston asunnot ovat normaaleja vuokra-asuntoja, jotka on tarkoitettu ikäihmisten ja esteettömyyttä kaipaavien asunnoiksi. Ja heille, jotka kaipaavat pienempiä esteettömiä asuntoja.

Ikäihmisten kylästä löytyy kahdeksan asuintaloa ja 33 kappaletta erikokoisia asuinhuoneistoja. Huoneistot ovat esteettömiä. Pihapiirissä sijaitsee myös erillinen sauna-takkatupa-pesula-rakennus sekä katettu aktiviteettitila. Esteettömyyttä on huomioitu pihapiirin suunnittelussa ja toteutuksessa.

Laurinpuiston kyläyhteisössä koet aitoa yhteisöllisyyttä. Laurinpuistoon laaditun toimintamallin tavoitteena on tukea asukkaiden omatoimisuutta ja toimintakykyä. Asukkaat suunnittelevat ja toteuttavat itselleen mieluisia yhteisiä tapahtumia. Piha-alueella on ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia, joita kehitetään yhdessä asukkaiden kanssa.

Laurinpuiston asuinalue on valmistunut kesäkuussa 1987 ja se on peruskorjattu vuonna 2016. Asut jokaisen unelmaa Lähemäellä, kylässä keskellä kaupunkia.

Huoneistojen koot vaihtelevat 32,5 neliöstä 59 neliöön:

  • 12 kpl, tupak. + alk. 32,5 m²
  • 13 kpl, tupak. + alk. 33,5 m²
  • 1 kpl, tupak. + alk. 37,5 m²
  • 5 kpl, 2h + kk 39,5 m²
  • 1 kpl, 1h +tupak. 45,0 m²
  • 1 kpl, 2h + k 59,0 m²

Hae asuntoa alla olevan linkin kautta. Voit myös tulostaa asuntohakemuslomakkeen ja postittaa sen Mikkelin Kotikaari ry:n hallintoon, lomakkeessa olevaan osoitteeseen.

Asuntohakemuslomake