Ansiomerkkejä ansioituneille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille Mikkelin Kotikaari ry:n

Suomen sosiaali- ja terveys ry SOSTE myöntänyt ansiomerkkejä pitkäaikaisesta ja merkittävästä toiminnasta sosiaali- ja terveysalalla Mikkelin Kotikaari ry:n henkilöstölle. SOSTE on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 230 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyötahoja.

Kultaisen ansiomerkin saivat: palvelutalojohtaja Hannele Jaatinen, kodinhuoltaja Irja Kämppi ja toimitusjohtaja Riitta Paasivuori.

Hopeisen ansiomerkin saivat: sairaanhoitaja Tuula Anttalainen, lähihoitaja Tarja Kämppi, lähihoitaja Mirja Lyömiö, palvelutalojohtaja Tarja Miettinen, ruokahuoltotyöntekijä Päivi Ruhanen, lähihoitaja Pirjo Syrjälahti, lähihoitaja Kati Ukkonen ja lähihoitaja Anni Ylönen.

Pronssisen ansiomerkin saivat: lähihoitaja Sami Immonen, sairaanhoitaja Katja Marttinen, lähihoitaja Piia Rappu, lähihoitaja Sari Suuronen, lähihoitaja Katja Tikkanen ja lähihoitaja Tanja Tikkanen.

Kultainen ansiomerkki myönnetään järjestön, säätiön, kunnan, kunnallisen lautakunnan, yrityksen tai valtion viranomaisen esityksestä 30 vuotta, hopeinen 20 vuotta ja pronssinen 10 vuotta sosiaali- ja terveysalalla tai siihen läheisesti liittyvissä tehtävissä toimineelle henkilölle hyvinvointia ja terveyttä edistävästä toiminnasta.

Mikkelin Kotikaari ry palkittiin Suomen Laatupalkinnolla lokakuussa 2019. Samalla Suomen Messusäätiö palkitsi yhdistyksen mittavalla stipendillä.

Suomen Laatupalkinto on merkittävin ja arvostetuin laatupalkinto Suomessa. Palkinnon allekirjoittajana on Suomen tasavallan presidentti. Palkinto luovutettiin Euroopan laatupalkintogaalassa Helsingissä Mikkelin Kotikaari ry:lle ja sen yksiköille.

Kaikkiaan Mikkelin Kotikaari ry:lle myönnettiin seitsemäntoista ansiomerkkiä. Kuvassa kaikki yhdistyksessä ansiomerkin saaneet.